Wellmaxx

wellmaxx-hyaluronWellmaxx® har været tilstede på markedet som ekspert indenfor aktive ingredienser for professionel kosmetik i seks år. I 2011 begyndte Wellmaxx® med sin anti-aging serie hyaluron. Det blå og sølv farveskema tilhører denne serie. Et blikfang er leveret af vanddråbernesom et stilistisk hjælpemiddel og symbol på fugtgivende effekt af hyaluronsyre. Fordi det er den utrolige magt og skønhed af vand, som vælter tordnende ned, der førte til ideen om den første Wellmaxx® serie.

Meget er sket siden da: I 2012 kom en ny udgave af seks koncentrater på markedet, efterfulgt i 2013 af seks produkter i den organiske serie for særligt naturbevidste kunder. 2014 begyndte i samme nyhedsånd med den nye cellular lift serie, bestående af seks produkter, baseret på de nyeste forskningsresultater til effektiv rynkekorrektion. En anden ny udvikling inden for kropspleje  blev ligeledes lanceret i 2014: shape serien tilbyder fire kropsprodukter til en attraktiv silhuet; Det er kropspleje og opstramning / anti-cellulite program på samme tid. I 2015 viser Wellmaxx® endnu en gang sin kompetence på trendsættende aktive ingredienser. Ansigtsplejeserien detox befrier huden fra stress og forbedrer hudens funktioner, der lider under miljømæssig stress og luftforurening. Alle produkter er udviklet og produceret i Tyskland.

Wellmaxx® brandet er et produkt af SP-GmbH & Co KG, af Pulheim, Tyskland, og er tilgængelig hos kosmetologer verden over. Navnlig gennem specialisering af udvalgte aktive ingredienser, er mærket også en perfekt partner for kurbade, apoteker og kirurgiske klinikker.

Læs mere på www.wellmaxx.dk